tiistai 3. syyskuuta 2013

Suomi on tehty peruskivestä - ajatuksia katoavasta Nokiastani

Aamulla kun silmät aukenivat, kurkkasin päivän uutiset ja hieraisin silmiäni kaksi kertaa. Ihan samalla tavalla kuin sinä aamuna jolloin prinsessa Diana oli kuollut. En uskonut aistejani. Sitten luin toisen otsikon, jossa kerrotaan että Risto S alkaa luotsata Nokian seuraavaa vaihetta verkkobisneksessä ja ajattelin heti, että tämä on hyvä juttu.

Luopuminen on uuden alku. Vaikka kaupan olisikin ehkä pitänyt tapahtua jo aiemmin, on syytä uskoa että herrat nokialaiset tietävät mahdollisuutensa. Jorman perintö käsissään Risto saa aikamoiset avaimet uuteen alkuun.

Minusta Suomi on aina ollut peruskivimaa. Meillä osataan sellaiset alat ja bisnekset jotka luovat pohjaa. Koulutuksemme on huippuluokkaa, osaamme tehdä paperia, taloja, laivoja ja tehtaita -  insinööriemme taidot ovat vientituote. Minusta tässä selkeytetään maabrändiämme. Meidän vahvuutemme on suomalainen infraosaaminen.

Onhan meillä tietysti peliteollisuus. Mutta eivätkös pelitkin ole pohja muulle menestykselliselle sisällölle. Kaikki mutinat pussiin ja täysi tuki Ristolle. Antaa muiden hörheltää inframme päälle omia sisältöjään.

Ja Jollan puhelin siis seuraavaksi taskuun. Jep.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti